KAN JIJ HET

VERSCHIL MAKEN?

Verschil maken kan door anders te denken en daadwerkelijk anders te doen. Lokale vraagstukken te activeren en aan de slag te gaan met grensoverschrijdende transities.  Welk verschil ga jij maken? Wat breng jij in beweging?

Werken in de top van overheden

Maak een sprint
in je loopbaan

Als trainee bij SBBN opereer je als aanjager en adviseur van het management en bestuur van overheidsinstanties. Je helpt de organisatie met de ontwikkeling van integrale benaderingen van strategische vraagstukken en zorgt voor verbinding tussen beleidstereinen

Goed om te weten

Wie is onze droomkandidaat en welk profiel heb je nodig als trainee van SBBN?

Kaders zijn overal en ontstaan altijd. Maar kun je ze herkennen en doorbreken indien nodig? Jij beschikt over een haarscherp analytisch vermogen maar bovenal over het talent zaken in beweging te krijgen en nieuwe perspectieven aan te dragen.

Binnenkort kan je solliciteren!

Professionele inzichten en persoonlijke groei: Ontwikkel je tot strategisch professional

Versnel je loopbaan door deel te nemen aan ons traineeprogramma. Het programma bestaat uit enkele sprints en drie groeilijnen, met als doel je klaar te stomen voor een sleutelpositie binnen de organisatie.

Meer over het opleidingsprogramma

Werken bij
SBBN

Werken als trainee via SBBN biedt je een hoop nieuwe kansen! Je werkt op sleutelposities, adviseert het management en er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling!

Excellent en uniek opleidingsprogramma

Het opleidingsprogramma dat je als trainee volgt is intensief. Door intensieve coaching ondersteunen we je met persoonlijke groei. We stimuleren creativiteit en met onze masterclasses leiden we je op tot strategische specialisten.

Goede arbeidsvoorwaarden

We verwachten veel van je. Daar mag natuurlijk wat tegenover staan! Naast het uitdagende werk en de ruimte die we geven aan je persoonlijke ontwikkeling, belonen we je uitstekend. Afhankelijk van opleiding en werkervaring start je in schaal 10.3 of hoger (minimaal € 3.185 en maximaal € 4.225), exclusief 8% vakantietoeslag. Daarnaast krijgt je een telefoon en tablet.