Haal nieuw talent binnen

Wilt u als overheidsorganisatie investeren in strategische denkkracht en werken aan verjonging? Met een R_M Trainee gaan deze hand in hand! Eind 2018 lanceren wij een uniek en nieuw traineeprogramma. Speciaal ontwikkeld voor publieke organisaties, die stoeien met strategische vraagstukken & risicomanagement.

Exclusief toegang tot strategisch talent

Als deelnemer van het R_M Traineeprogramma krijgt u als organisatie toegang tot jong toptalent. Wij zijn ervaren in het werven en selecteren van jong talent die het verschil kunnen en willen maken.

Sterk & uniek opleidingsprogramma

Het opleidingsprogramma dat de trainee volgt is intensief. Door intensieve coaching ondersteunen we de trainee met persoonlijke groei. We stimuleren creativiteit en met onze masterclasses leiden we ze op tot strategische specialisten.

Investeer in toekomstig leiderschap

De vergrijzing heeft effect op uw organisatie en heeft dus ook invloed op jullie management. Het klaarstomen van strategisch jong talent is daarom belangrijker dan ooit.

Kijkt over gemeentegrenzen heen

De meeste vraagstukken houden zich niet aan gemeentegrenzen. Veel oplossingen zullen op regionaal, landelijk of zelfs internationaal niveau gevonden moeten worden. Daarom bieden wij mogelijkheden om op bepaalde strategische vraagstukken trainee’s te kunnen uitwisselen en kennis van buiten naar binnen te halen.

Exclusief traineeship

Vergroot jullie veerkracht

Met onze R_M Trainee haalt u strategisch talent in huis die het verschil kan en wil maken op het gebied van good governance en risicomanagement in het bijzonder. De trainee’s helpen mee de prestaties en de strategische denkkracht van jullie organisatie te verbeteren.

logo_sbbn_symbol

Jong
toptalent
klaarstomen

Het R_M Traineeship heeft als doel publieke organisaties te ondersteunen op grensoverschrijdende en strategische vraagstukken die relevant zijn vanuit het perspectief van risicomanagement.  R_M Trainee’s ondersteunen management en bestuur bij het doorgronden van vraagstukken en ontwikkelen instrumenten om meer grip te krijgen op risico’s.

Het R_M Traineeship biedt uitgebreide kennis op het gebied van risicomanagement en legt de focus op vraagstukken die kunnen bijdragen aan het behalen van jullie organisatiedoelstellingen. Investeer in de strategische denkkracht van jullie organisatie en in jong talent.

Investeer in
strategische
denkkracht