Over ons

Intrigerende denkers. Creatieve oplossers. Of misschien wel strategische ontwerpers. Maar bovenal zijn wij te omschrijven als een bureau met een bovenmatige interesse in jong overheidstalent en een passie om organisaties veerkrachtiger  te maken.

Veerkrachtige organisatie's

Op welke manier organisaties ook zijn ingericht of welke waarden zij ook nastreven, veerkracht is essentieel om effectief te kunnen opereren. Vooral in een maatschappij die wordt gekenmerkt door snelheid, conflicterende belangen en grensoverschrijdende vraagstukken.

Jong overheidstalent

Zoals we al zeiden. We hebben een ongekende fascinatie voor jong overheidstalent. Misschien omdat het generatiegenoten zijn? Klopt! En omdat de wereld steeds sneller veranderd en vergrijsd. Wij creëren van nieuwe impulsen om overheden klaar te stomen voor een nieuwe generatie.

Intrigerende denkers. Creatieve oplossers.

Met de meest actuele kennis op zak, zijn trainee’s van SBBN in staat jullie te voorzien van nieuwe inzichten en methodieken. Met zaken die mensen aan het denken zet. Dit resulteert in creatieve oplossingen en soms voor de hand liggende antwoorden die nooit zijn gegeven.

Op zoek naar een verrassend gesprek?

Bel 030 700 9792

Ontstaan in 2011 door een brutaal idee van studenten om overheden te helpen met verjonging. Doorgegroeid als detacheerder van jong overheidstalent en in 2018 getransformeerd tot het nieuwe SBBN.

Wij in
een
notendop

Mission
statement

Het ontwikkelen van veerkrachtige strategieën is volgens  ons essentieel om antwoorden te vinden op  complexe vraagstukken met vaak impact op lokaal niveau. Het verminderd de kwetsbaarheid van overheden en maakt onze samenleving sterker. Onze missie?

Publieke organisaties weerbaar maken voor fysieke, sociale en economische schokken en problemen.

Dit doen we door high potentials in te zetten op strategische vraagstukken en deze mensen op te leiden. Zij maken in de top van publieke organsiaties het verschil op het gebied van risicomanagement en ondersteunen jullie organisatie bij de ontwikkeling van nieuwe strategieën.

logo_sbbn_symbol

Ambitieus en nieuwsgierig genoeg om te werken bij SBBN?

Als een creatieve strateeg beweeg je door je werk en bent altijd op zoek naar vraagstukken om je tanden in te zetten.

Binnenkort meer

Risicomanagement gaat vooral over veerkracht

Risicomanagement over het elimineren van risico’s en sturing, zodat doelstellingen makkelijker kunnen worden behaald.

Wat is risicomanagement?

Kennismaken en ontdekken wat SBBN voor jullie kan betekenen?

Kom met ons in contact om te ontdekken wat SBBN kan betekenen om jullie organisatie veerkrachtiger te maken.

Neem contact op

Invent yourself
and reinvent
yourself

Ontdekken en herontdekken. Blijven ontdekken, blijven zoeken.  Trainee’s van SBBN bezitten een natuurlijke nieuwsgierigheid en het vermogen te reflecteren op persoonlijke groei. Jezelf heruitvinden en de nieuwsgierigheid om te ontdekken vinden wij belangrijk. Dit geldt zowel voor organisatie’s als op persoonlijk vlak. Het bepaalt de effectiviteit van je handelen. Deze nieuwsgierigheid zit in het DNA van SBBN.