Ontmoet ons

Intrigerende denkers. Creatieve oplossers. Of misschien wel strategische ontwerpers. Maar bovenal zijn wij te omschrijven als een bureau met een bovenmatige interesse in overheidstalent met de passie organisaties veerkrachtiger te maken.

Portfolio

Onze missie

Publieke organisaties weerbaar maken voor fysieke, sociale en economische schokken en problemen.

Het ontwikkelen van veerkrachtige strategieën is volgens  ons essentieel om antwoorden te vinden op  complexe vraagstukken met vaak impact op lokaal niveau. Het verminderd de kwetsbaarheid van overheden en maakt onze samenleving sterker. 

Achtervolgd door ons verleden...

Meer over SBBN

Ontstaan in 2011 door een drietal studenten die brutaal genoeg waren om overheden te ondersteunen op het gebied van bestuur- en beleidsmatige vraagstukken. Stichting Bestuur en Beleid Nederland werd opgericht. Door de inzet van studenten konden overheden werken aan verjonging. We groeide door als detacheerder van jong overheidstalent.

We raakte betrokken bij diverse traineeprogramma’s en raakte daardoor geïnspireerd.
We besloten het oude SBBN om te vormen tot het nieuwe SBBN. Door high potentials in te zetten op strategische vraagstukken en deze mensen op te leiden, zijn we in staat het verschil te maken op bestuurs- en beleidsmatige vraagstukken.

Versterk. Maar
accepteer wat is

Ontdekken en herontdekken. Blijven ontdekken, blijven zoeken. Trainee’s van SBBN bezitten een natuurlijke nieuwsgierigheid en het vermogen te reflecteren op persoonlijke groei. Jezelf heruitvinden en de nieuwsgierigheid om te ontdekken vinden wij belangrijk. Dit geldt zowel voor organisatie’s als op persoonlijk vlak. Het bepaalt de effectiviteit van je handelen. Deze nieuwsgierigheid zit in het DNA van SBBN.